Rodžers: Stvorili smo mnogo prilika, ali je čovek odluke bio golman Junajteda

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Stvorili smo mnogo prilika, ali je čovek odluke bio golman Junajteda

Liverpul je ostao na devetom mestu tabele Premijer lige, dok je Mančester junajted zadržao priključak u odnosu na vodeći tandem, Čelsi i Mančester siti. U derbiju 15. kola Junajted je kao domaćin sa 3:0 pobedio Liverpul, a prema mišljenju menadžera tima sa "Enfilda" Brendana Rodžersa čovek odluke bio je golman domaćina David de Hea.

- Mislim da smo učinili dovoljno da bismo pobedili. Stvorili smo mnogo prilika, ali je čovek odluke bio De Hea. Ove sezone je ovako branio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u četiri-pet utakmica - kazao je Rodžers i ukazao na greške svog tima.

- Takođe smo grešili u odbrani i to nas je skupo koštalo. Moramo da nastavimo da radimo, znamo koja su rešenja i nadamo se da će se poverenje vratiti. U prvom poluvremenu smo bili bolji tim, ali nismo davali golove. Teško je ove godine, ali tako je - zaključio je Rodžers o čijem se otpuštanju priča već izvesno vreme.

U nedelji za nama, Liverpul je eliminisan iz Lige šampiona i na proleće će se takmičiti u Ligi Evrope.

(Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.