Retklif želi Zidana u Junajtedu, ali Francuz ima druge vizije

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 16:02

Retklif želi Zidana u Junajtedu, ali Francuz ima druge vizije

Pozicija Erika ten Haga u redovima Mančester junajteda pod velikim je upitnikom.

Ostrvski mediji spekulišu da je Holanđanin "na probnom periodu" do kraja sezone i od krajnjeg rezultat zavisi i da li će ostati na kormilu.

Cilj je plasman u Ligu šampiona, a ako toga ne bude, vrlo je verovatno da će novi suvlasnik, Džim Retklif potražiti drugo rešenje.

Mediji u Velikoj Britaniji uveliko spekulišu ko bi u tom slučaju mogao da bude na meti drugog najbogatijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Britanca i vlasnika kompanije INEOS.

Veruje se da je njegova želja da dovede Zinedina Zidana, ali su izgledi mali, jer je Francuz više puta rekao da mu nije želja da radi u Engleskoj.

Bivši reprezentativac Danske i nekadašnji igrač Evertona i Reala, Tomas Gravesen, za Diskoveri + je otkrio kako Zidan razmišlja.

"Pre dve godine u Madridu sam razgovarao sa Zidanom i tada mi je rekao da postoje samo tri trenerske pozicije koje bi prihvatio. To su Marsej, Real Madrid i reprezentacija Francuske. Tačno mi je to rekao", kaže Gravesen.

U slučaju da se predomisli, na Old Trafordu bi ga čekao težak zadatak.

"Tim koji je imao u Madridu bio je fantastičan, pripremao ih je od početka. U Junajtedu je situacija drugačija, vrlo je teško uraditi nešto sa timom koji Ten Hag sada ima na raspolaganju", zaključio je Gravesen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.