Nova vest
Fudbal

Petak, 01.03.2024.

12:30

Retklif želi Zidana u Junajtedu, ali Francuz ima druge vizije

Pozicija Erika ten Haga u redovima Mančester junajteda pod velikim je upitnikom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Retklif želi Zidana u Junajtedu, ali Francuz ima druge vizije
Foto: Profimedia/ IMAGO

Ostrvski mediji spekulišu da je Holanđanin "na probnom periodu" do kraja sezone i od krajnjeg rezultat zavisi i da li će ostati na kormilu.

Cilj je plasman u Ligu šampiona, a ako toga ne bude, vrlo je verovatno da će novi suvlasnik, Džim Retklif potražiti drugo rešenje.

Mediji u Velikoj Britaniji uveliko spekulišu ko bi u tom slučaju mogao da bude na meti drugog najbogatijeg Britanca i vlasnika kompanije INEOS.

Veruje se da je njegova želja da dovede Zinedina Zidana, ali su izgledi mali, jer je Francuz više puta rekao da mu nije želja da radi u Engleskoj.

Bivši reprezentativac Danske i nekadašnji igrač Evertona i Reala, Tomas Gravesen, za Diskoveri + je otkrio kako Zidan razmišlja.

"Pre dve godine u Madridu sam razgovarao sa Zidanom i tada mi je rekao da postoje samo tri trenerske pozicije koje bi prihvatio. To su Marsej, Real Madrid i reprezentacija Francuske. Tačno mi je to rekao", kaže Gravesen.

U slučaju da se predomisli, na Old Trafordu bi ga čekao težak zadatak.

"Tim koji je imao u Madridu bio je fantastičan, pripremao ih je od početka. U Junajtedu je situacija drugačija, vrlo je teško uraditi nešto sa timom koji Ten Hag sada ima na raspolaganju", zaključio je Gravesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu