Red za Dibalu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red za Dibalu

Mančester Siti, Bajern i PSŽ su timovi koji su najviše zagrizli za Paula Dibalu, ali ono što je sigurno je da Argentinca Juventus neće prodati za manje od 90 miliona funti i da on sigurno neće otići u januaru.

Juventus i ranije nije bio stidljiv kada je reč o prodaji najvećih zvezda kluba. Svojevremeno je to pokazala prodaja Pola Pogbe Mančester Junajtedu, a sada takođe u "staroj dami" ima dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konkurencije u postavi s obzirom na dolazak Kristijana Ronalda. Dibala je dao samo dva gola na utakmicama Serije A, dok je u Ligi šampiona nešto ubojitiji i tu je postigao pet golova.

"Tutosport" piše da Juventus neće razmišljati o ponudama koje ne premašuju 90 miliona funti odnosno 100 miliona evra, i da su u klubu raspoloženi da čuju kakve ponude imaju da daju pomenuti Siti, Bajern i PSŽ.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dibala može da ide samo ako neko plati 100 miliona

Izvor: B92, 07.Jan.2019

Napadač Juventusa Paulo Dibala na meti je nekoliko velikih evropskih klubova...Dolazak Kristijana Ronalda u redove prvaka Italije, prilično je zasmetao Argentincu koji je ove sezone na 17 mečeva u Seriji A samo dva puta bio strelac...U Ligi šampiona je bio efikasniji, postigao je pet golova na isto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.