Dibala može da ide samo ako neko plati 100 miliona

Izvor: B92, 07.Jan.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibala može da ide samo ako neko plati 100 miliona

Napadač Juventusa Paulo Dibala na meti je nekoliko velikih evropskih klubova.

Dolazak Kristijana Ronalda u redove prvaka Italije, prilično je zasmetao Argentincu koji je ove sezone na 17 mečeva u Seriji A samo dva puta bio strelac.

U Ligi šampiona je bio efikasniji, postigao je pet golova na isto toliko utakmica, ali nikoga ne bi čudilo ako bi zatražio da napusti klub.

Ta opcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je verovatnija na leto. Juventus je i ranije prodavao svoje zvezde, ali kada je reč o Dibali, potencijalan kupac će morati da izdvoji veliku svotu novca.

Veruje se da ga čelnici Stare Dame ne bi pustili za manje od 100 miliona evra. Kako stvari stoje, najuporniji je Mančester siti, ali zainteresovani su i Bajern kao i prvak Francuske, Pari Sen Žermen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.