Red sve duži, četiri evropska velikana u trci za vezistu Atletika, cena primamljiva!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 12:52

Red sve duži, četiri evropska velikana u trci za vezistu Atletika, cena primamljiva!

Kada se situacija normalizuje i počne letnja pijaca, ovaj momak mogao bi dabude jedan od najtraženijih.

Vezista madridskog Atletika Tomas Parti nalazi se na meti čak četiri velika evropska kluba, preneo je španski ''Mundo Deportivo''.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je rođen u Gani, ali je prošao i omladinsku školu Atletika, da bi se posle nekoliko pozajmica ustalio u prvom timu kluba iz Madrida.

Od početka ove sezone, upisao je 35 nastupa u ekipi Dijega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Simeonea, postigao tri gola, uz jednu asistenciju.

Njegove igre nisu ostale nezapažene, pa pomenuti izvor danas ističe interesovanje Mančester junajteda, Arsenala, kao i italijanskih Intera i Rome, koji ga žele u svojim redovima.

Njemu ugovor sa Atletikom ističe 2023. godine, a otkupna klauzula iznosi 50 miliona evra, što je svakako primamljiva suma.

Istovremeno, u Atletiku će pokušati da izdejstvuju novi ugovor sa povećanom klauzulom, ali za sada nije izvesno da li će se to i dogoditi, iako je igrač u više navrata isticao da je srećan u ovom klubu.

Teško je reći i ko bi od zainteresovanih klubova mogao da bude i favorit u ovoj trci, a s obzirom da će Inter igrati u Ligi šampiona sledeće sezone, možda to bude ključni razlog da se Parti opredeli.

Ali, još je rano, da sačekamo prvo da pandemija prođe...

-
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.