Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu prvi trofej u sezoni

Ekipa Real Madrida pobjedila je Mančester junajted sa 2:1 u Super kupu Evrope, odigranom u Skoplju.

Na stadionu "Filip II" vidjeli smo odličnu utakmicu dva tima, u kojoj je na kraju trijumfovao bolji klub.

Izabranici Zinedina Zidana tokom većeg djela meča bili su bolji protivnik, dok je ekipa Žozea Murinja igrala u intervalima.

Madriđani su do gola prednosti stigli u 24. minutu kada je iz kontroverzne situacije pogotak dao Kazemiro. Naime, Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se nalazio u malom ofsajdu poslije lopte koju je poslao Dani Karvahal.

Ipak, sudije to nisu vidjele pa je "Kraljevski klub" poveo sa 1:0. Do kraja poluvremena rezultat na semaforu se nije mijenjao.

U nastavku meča videli smo još veću borbu, a prvi do gola ponovo su stigli igrači Reala. Bejl i Isko su odlično odigrali dupli pas, a potom je Španac lako savladao De Heu.

Ubrzo je uslijedio odgovor Mančester junajteda, koji preko Lukakua dolazi do 2:1. Golu je prethodio sjajan šut Matića, poslije čega se lopta odbila do Belgijanca koji je smanjio rezultat.

Međutim, do kraja meča nije bilo promjene na semaforu, pa je ekipa Real Madrida osvojila Super kup Evrope!

Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta i pružio je dobru partiju u prvom zvaničnom meču za Mančester junajted.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real vladar Evrope, Madriđani bolji od Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2017

Ekipa Real Madrida pobedila je Mančester Junajted sa 2:1 u Super kupu Evrope, odigranom u Skoplju...Na stadionu "Filip II" videli smo odličnu utakmicu dva tima, u kojoj je na kraju trijumfovao bolji klub...Izabranici Zinedina Zidana tokom većeg dela meča bili su bolji protivnik, dok je ekipa Žozea...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.