Real ipak odustao od De Hee

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ipak odustao od De Hee

Španski golman David De Hea, ostaće u Mančester Junajtedu najmanje do januara, nakon što višesatna agonija oko njegove registracije za Real Madrid nije uspešno okončana.

Kako prenose Marka i As, Real neće pisati žalbu Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) na odluku Španske lige da ne registruje De Heu, pošto papiri nisu stigli na vreme.

Dolazak De Hee u Real, najavljivan tokom celog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << leta, bio je već gotova stvar, klubovi su se dogovorili za obeštećenje od 20 miliona evra, plus da Junajted dobije Kejlora Navasa, ali na kraju, kako stvari stoje, sve će morati da sačeka januarski prelazni rok.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Real i Junajted zakasne, jer im se isto dogodilo prilikom neuspešnog transfera Fabija Koentraa u Junajted, pre dve godine.

Propao transfer De Hee u Real Madrid

Transfer golmana Mančester junajteda Davida de Hee u fudbalski klub Real Madrid propao je jer potrebna papirologija nije dostavljena na vreme, preneli su britanski mediji.

Ipak, još nema zvanične potvrde da je propao transfer vredan 29 miliona funti, koji uključuje i selidbu Kejlora Navasa u Junajted.

U Španiji ne postoji presedan da se klubovima daje dodatno vreme za završetak transfera, a javnost je već počela da prebacuje krivicu na sve strane.

Pojedini izveštaji iz Španije navode da je Junajted odgovoran za to. Kako se navodi, nacionalni savez te zemlje nije dobio u minut posle ponoći potrebnu dokumentaciju.

Ostaje da se vidi da li će se Real žaliti Svetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.