Marka objavila, De Hea je novi Galaktikos!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marka" objavila, De Hea je novi "Galaktikos"!

List koji je na neki način "zvanično" glasilo Real Madrida pre par trenutaka objavio da je postignut dogovor!

Pre par minuta je "Marka" objavila da su se klubovi dogovorili, Junajted je spustio cenu i De Hea će se za sumu između 30 i 35 miliona evra preseliti u Real.

Navodno je dogovor postignut tokom prepodneva, a ostalo je još da se vidi hoće li Navas u suprotnom smeru. Taj proces je razdvojen od ovog prvog transfera i Kostarikanac će verovatno želeti da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub kako bi branio.

Da li će otići na "Old Traford" gde bi se borio sa Romerom, ili u neki drugi klub, videćemo večeras.

Procenjuje se da Junajted nije imao izbora, jednostavno De Hea bi bio na klupi i mada je Van Gal tvrdoglav, u klubu je pobedio razum. Ovo je bila prilika da uzmu solidan novac, više od 30 miliona za fudbalera kome ističe ugovor narednog leta. Uz to, Romero se pokazao kao solidan golman, a videćemo, možda ga upare sa Navasom.

Real je dobio što je želeo, iako su podsetimo Tonija Krosa u sličnoj situaciji platili desetak miliona manje...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci tvrde – dogovoreno! De Hea stiže u Real!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015

Kada je obeštećenje u pitanju pominju se sume od 30.000.000 do 35.000.000 evra..Nekih osam sati pre isteka prelaznog roka iz španske prestonice stiže potvrda. Real i Mančester junajted postigli su dogovor o selidbi Davida de Hee u Madrid!  Ugledna Marka, poslovično dobro upućena u zbivanja na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.