Rasplet!? Znate li gde je sada Pogba?

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplet!? Znate li gde je sada Pogba?

Izgleda da više nema dileme, preleteo je Atlantik...

Prema navodima "Gazete delo Sport" francuski reprezentativac i fudbaler Juventusa Pol Pogba je konačno stigao u Mančester!

Nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj, na kom je Pogba igrao do poslednjeg zvižduka, vezista je otišao na odmor u SAD, a sada je prema navodima italijanskog lista konačno sleteo u Englesku, gde se sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da finalizira sve oko rekordnog transfera u svoj bivši klub, Mančester Junajted.

Nažalost, fotografija koje bi to mogle da potvrde još uvek nema.

Pretpostavlja se da će do kraja nedelje Pogba obaviti lekarske preglede, te bi u narednim danima trebalo da bude i ozvaničen njegov transfer vredan preko 100 miliona funti u redove tima sa "Old Traforda".

Sada deluje da je čitava saga oko povratka sjajnog veziste u Mančester konačno gotova, uprkos rečima Masimilijana Alegrija da je "Pogba Juventusov igrač, i da ga očekuje na treningu u ponedeljak".

Ako je "Gazeta" u pravu, Pogba će u ponedeljak trenirati sa novim saigračima, a tog dana će biti i predstavljen u Mančesteru.

Engleski mediji su danas pisali da je studirao igru Junajteda u prijateljskim utakmicama ovog leta kako bi se što pre uklopio.

"Đavoli" sutra igraju duel superkupa protiv Lestera. Takozvani "Komjuniti šild" između prvaka i osvajača kupa na programu je na Vembliju u nedelju od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KRAJ SAPUNICE: Da li je Pogba konačno novi igrač Mančestera? (FOTO, VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2016, 13:08

Da li je konačno završena fudbalska sapunica? Mesecima je trajao prelazak Ibrahimovića, slična situacija je i sa Polom Pogbom.. . Italijanski i engleski mediji tvrde da je Francuz sleteo u Mančester, gde će tokom dana odraditi lekarske preglede, a već sutra i službeno postati novi igrač “crvenih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.