Francuz mašta o Real Madridu, još samo da se klubovi dogovore!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz mašta o Real Madridu, još samo da se klubovi dogovore!

Fudbaler Njukasla ne krije da bi voleo da pređe u Real Madrid.

Francuski reprezentativac Musa Sisoko priznaje da bi prelazak u Real Madrid bilo ostvarenje sna.

Real Madrid nije uspeo da dovede nijednog vezistu, na meti su pre Sisoka bili Pol Pogba, Andre Gomeš i Marko Verati, ali bi Francuz mogao da pojača konkurenciju u veznom redu.

''Ko ne bi bio polaskan interesovanjem kluba kao što je jedan Real Madrid? Jednostavno je, kada si dečak, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << maštaš da jednog dana obučeš dres velikih klubova kao što su Real Madrid i Mančester junajted. Radio sam naporno da bi klub kao Real zapazio moje igre i taj transfer bi bio nešto ogromno'', rekao je Sisoko i dodao:

''Teško je reći ''ne'' Realu, takođe, bilo bi sjajno sarađivati sa Zinedinom Zidanom. Svi znaju kolika je on legenda i koliko je traga ostavio u fudbalu'', rekao je Sisoko.

Prema najavama, Njukasl za svog 26-godišnjeg vezistu traži 40 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rasplet!? Znate li gde je sada Pogba?

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016

Izgleda da više nema dileme, preleteo je Atlantik....Prema navodima "Gazete delo Sport" francuski reprezentativac i fudbaler Juventusa Pol Pogba je konačno stigao u Mančester!..Nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj, na kom je Pogba igrao do poslednjeg zvižduka, vezista je otišao na odmor u SAD,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.