Rašford zadaje glavobolje Ten Hagu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 23:24

Rašford zadaje glavobolje Ten Hagu

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je da bi Markus Rašford zbog povrede mogao da propusti predstojeću utakmicu protiv Vulverhemptona u Premijer ligi.

Junajted je izgubio poslednje dve prvenstvene utakmice i ugrozio je četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona. To je prvi put od avgusta da je ta ekipa izgubila dva vezana meča pa sada ima bod više i utakmicu više od petoplasiranog Liverpula. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ten Hag je rekao da će ekipa biti jača za beka Rafaela Varana koji se vraća nakon što je propustio sedam utakmica zbog povrede, ali da nije siguran da li će Rašford u subotu moći da igra na Old Trafordu.

Upitan u čemu je problem, trener je odgovorio: "Ima problem, povredu, pa je njegov nastup u subotu neizvestan, ali srećni smo što se Varan vratio".

Na dodatno pitanje o Rašfordu, Ten Hag je rekao: "Neizvestan, više nego neizvestan. Veliki znak pitanja".

Rašford je ove sezone najbolji strelac Junajteda sa 29 golova u svim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.