Rašford pod upitnikom za gostovanje Bornmutu

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 15:18

Rašford pod upitnikom za gostovanje Bornmutu

Mančester junajted u subotu od 16 časova gostuje Bornmutu u susretu 37. kola Premijer lige.

Ekipa sa Old Traforda se bori za plasman u Ligu šampiona i neophodno im je da u tri preostala meča osvoje šest bodova, kako bi i teoretski obezbedili prolaz u takmičenje.

Ipak, pitanje je ko će voditi navalu crvenih đavola an jugu Engleske, pošto je menadžer Erik ten Hag potvrdio da je neizvestan nastup Markusa Rašforda, koji je na 53 utakmice ove sezone postigao 29 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golova.

On se oporavio od povrede i trenirao je proteklih dana, ali pojavio se drugi problem.

"Rašford je trenirao cele nedelje, ali danas je rekao da se ne oseća dobro, bolestan je. Videćemo kako će se oporaviti tokom dana i na dan utakmice", poručio je Ten Hag.

S druge strane, Holanđanin kaže da je Rafael Varan spreman, kao i Skot Mektomini.

"Varan je definitivno u konkurenciji. Skot Mektomini se pridružio, mislim da će i na poslednjem treningu sve biti u redu", otkrio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.