Rangnik: Treba nam napadač na leto, to je očigledno

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 14:00

Rangnik: Treba nam napadač na leto, to je očigledno

Mančester junajted ove zime nije doveo nijednog igrača, ali se zato sprema za letnju pijacu.

Klub sa Old Traforda će imati veliki posao na renoviranju tima, što je potvrdio i privremeni menadžer Ralf Rangnik.

Sasvim je izvesno da će morati da traži rešenja na većem broju pozicija, a kako stoje stvari i u špicu napada.

Edinson Kavani, koji ima 34 godine, ove sezone postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo dva gola i ima problem sa povredama i vrlo je verovatno da odlazi na leto.

Ista stvar može se desiti i sa Kristijanom Ronaldom, koji svakako neće ostati ako tim ne izbori učešće u Ligi šampiona.

Rangnik je uoči susreta sa Sautemptonom na Old Trafordu (13.30), rekao da će dovođenje napadača biti jedan od prioriteta na leto.

"To je tako očigledno. Edinsonu Kavaniju na leto ističe ugovor i klubu je potreban najbolji mogući napadač. To je stvarno jasno, verujem da su svi svesni toga", poručio je Rangnik.

Činjenica i da bi lako mogli da ostanu i bez Mejsona Grinvuda koji je pod suspenzijom zbog optužbi za nasilje nad devojkom, ali i Antonija Marsijala.

Francuz je na pozajmici u Sevilji i moguće je da, posle loših iskustava u proteklih šest meseci, neće želeti da ostane na Teatru snova i u narednoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.