Rajolina smela ponuda Milanu: Ibrahimović za platu od milion evra! Plus, brutalni bonusi...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajolina smela ponuda Milanu: Ibrahimović za platu od milion evra! Plus, brutalni bonusi...

Da li superagent sprema revoluciju u poslovanju?

Povratak u Milan ili ostanak u Mančester junajtedu?

Zlatan Ibrahimović je ovih dana ponovo u centru pažnje, iako dane provodi u terapiji i oporavku od teške povrede kolena. Odlazak van granica Evropske unije ne dolazi u obzir, a spisak potencijalnih poslodavaca svedena je na samo dva imena. Milan, koji Zlatan obožava, ili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mančester junajted, gde bi nastavio uspešnu saradnju sa Žozeom Murinjom.

Mada Ostrvom sve češće kruži priča da je Mino Rajola u konstantnim pregovorima sa čelnicima Junajteda oko produžetka saradnje, rano jutros osvanula je vest koja će posebno obradovati sve navijače Milana - došlo je do sastanka između Rajole i klupskog direktora Masimilijana Mirabelija.

Ne samo da se razgovaralo o mogućem Ibrinom povratku na San Siro, već je Rajola čak i prezentovao Mirabeliju ponudu koja bi mogla da napravi revoluciju u poslovanju. Naime, pošto se Ibrahimovićev povratak na teren ne očekuje do kraja decembra ili početka januara, Rajola je dao predlog da Milan švedskom golgeteru plati milion evra za šestomesečni ostanak u klubu.

Naravno, to je neverovatan ustupak koji bi Ibra napravio, s obzirom da su i u 36. godini njegovi prohtevi i dalje jako visoki (gotovo 12.000.000 evra po sezoni). Ali, tu se priča ne završava. Rajola za svog omiljenog klijenta pokušava da izboksuje i brutalne bonuse. Tačnije, milion evra za svaku odigranu utakmicu (?!) u dresu Milana i čak 20.000 evra za postignuti gol!

Ovako nešto teško da je ikada dosad viđeno u svetu fudbala.

Mada je šansa da se Ibra vrati u Milan i dalje mala, još je manja ako se uzme u obzir da Mirabeli ima tri želje od kojih bi lično voleo da se ostvare dve. To su Obamejan, Kalinić i Kosta.

"Obamejan je zapisan negde u zvezdama. On je bio moj prvi radni zadatak, njega sam išao prvo da gledam kada sam došao u Milan. Ali, moramo da budemo pažljivi i ne smemo da uprskamo. Kosta i Kalinić su takođe velike želje", poručio je Mirabeli, mada je na pitanje Ibrinog dolaska bio neodređen:

"Zlatan? Nikad ne reci - nikad. Sve je moguće, mada smo svesni da je to prilično težak zadatak. Njemu su naša vrata uvek otvorena".

Da li je Ibrina sudbina da se vrati u grad gde je najviše uživao u fudbalu?

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.