Rajola svog novog klijenta dovodi kod Murinja?!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola svog novog klijenta dovodi kod Murinja?!

Kako prenose pojedini mediji u engleskoj, Mančester junajted bi mogao da dobije neočekivano pojačanje.

Mančester junajteda je ovog leta angažovao dva igrača, stigli su Viktor Lindelof iz Benfike i Romelu Lukaku iz Evertona.

Žoze Murinjo je izjavio da želi još makar jedno pojačanje u svojim redovima, a ne bi bilo loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada bi stigla još dva, više o tome OVDE.

Poznato je da su na radaru Junajteda brojni igrači koji pokrivaju poziciju centralnog veziste, kako Murinjo najviše želi da pojača tu poziciju.

I pored Matića, Fabinja, Dajera, Naingolana i Matuidija, za koje su "Đavoli" pokazali interesovanje, u redove tima sa "Old Traforda" mogao bi da stigne Italijan.

Naime, Mino Rajola, koji je u poslednjih godinu i kusur dana sjajno poslovao sa upravom Junajteda (doveo im Ibrahimovića, Pogbu, Mihtarijana i Lukakua) od nedavno ima novog klijenta.

Sa njim je odlučio da sarađuje vezista Pari sen Žermena Marko Verati.

Bivši fudbaler Peskare je velika želja Barselone, ali sada se i Mančester uključio u čitavu priču. Navodno su "Đavoli" za Veratijeve usluge spremni da ponude Parižanima 67 miliona evra.

Poznato je da PSŽ planira da u narednih par dana angažuje Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra, pa će zbog FFP-a morati i da prodaju par igrača, a zarada od skoro 70 miliona na ime jednog igrača bi im sigurno dobro došla. Ipak, Verati je važan šraf u postavi "Svetaca", videćemo kako će se ova situacija razvijati.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VBA sprema ponudu za fudbalera Junajteda

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017

Kako prenose engleski mediji, Toni Pjulis je bacio oko na fudbalera "Đavola"...VBA je minulog leta dobio nove vlasnike, ali Pjulis nije previše trošio...Ipak, to bi ovog leta moglo da se promeni...U redove tima sa "Hotornsa" već su stigla tri pojačanja, doveden je Džej Rodrigez (Sautempton) za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.