VBA sprema ponudu za fudbalera Junajteda

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VBA sprema ponudu za fudbalera Junajteda

Kako prenose engleski mediji, Toni Pjulis je bacio oko na fudbalera "Đavola".

VBA je minulog leta dobio nove vlasnike, ali Pjulis nije previše trošio.

Ipak, to bi ovog leta moglo da se promeni.

U redove tima sa "Hotornsa" već su stigla tri pojačanja, doveden je Džej Rodrigez (Sautempton) za oko 14 miliona evra, stigao je i kineski fudbaler Juning Žang (Vitese) za devet miliona evra, a na pozajmicu je doveden i defanzivac Ahmed Hegazi (Al Ahli).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tu se Pjulis neće zaustaviti, sada se na radaru velškog stratega našao i defanzivac Mančester Junajteda Kris Smoling.

Reprezentativac Engleske je najverovatnije izgubio mesto u timu Žozea Murinja dolaskom Viktora Lindelofa, pa bi za njega najbolje bilo da napusti "Old Traford". Mundijal u Rusiji se bliži, a ako Smoling planira da se nađe na spisku putnika Gereta Sautgejta, moraće da igra.

Nema sumnje da bi u redovima Vest Bromviča bio standardan u prvoj postavi, a za njegove usluge je VBA spreman da ponudi 10 miliona funti (nešto više od 11 miliona evra).

Čini se da je ta ponuda premala, ali može da se desi da na ovaj način uprava Vest Broma samo opipava puls Junajteda, te da će pojačati ponudu u slučaju da je Mančester odbije.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Deportivo spremio nesvakidašnju ponudu za napadača Arsenala

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 11:26

Kako prenosi španski "As", uprava kluba iz La Korunje spremna je da ponudi ogroman ugovor fudbaleru "Tobdžija"...Stigao je u smiraj prelaznog roka minulog leta u redove Arsenala Lukas Perez...Došao je iskusni Španac sa epitetom jednog od najboljih strelaca u španskoj Primeri, ali na "Emirejtsu"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.