Produžeci na Kerou roudu, Junajted ima igrača više! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 20:30

Produžeci na "Kerou roudu", Junajted ima igrača više! (video)

Norič i Mančester junajted su se sastali u četvrtfinalu FA kupa.

Fudbaleri Noriča dočekali su Mančester junajted na svom stadionu u četvrtfinalu najstarijeg takmičenja na svetu, nakon 90 minuta igre rezultat je bio 1:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali ni izglednijih prilika, da bi u 51. minutu Junajted stigao do prednosti.

Igalo je iskoristio neopreznost odbrane i sa par metara akrobatskim udarcem savladao Krula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Farke je krenuo u ofanzivu, ali "Kanarinci" nisu uspevali da priprete ozbiljnije Romeru, sve do 75. minuta.

Tod Kantvel je dobio loptu na oko 25 metara od gola "Đavola", raspalio je po lopti i sjajnim udarcem matirao Serhija Romera za 1:1.

Grinvud je u 80. minutu pripretio na drugoj strani, ali je tukao preko gola, imao je i Norič par solidnih napada, ali nisu uspeli da ugroze rivala ozbiljnije.

A onda, 89. minut, Klose rvačkim zahvatom obara Igala na ivici kaznenog prostora, dobija direktan crveni karton i daje veliku priliku rivalu da vrati prednost iz slobodnog udarca. Ipak, loš pokušaj Bruna Fernandeša, pogodio je Portugalac živi zid.

Norič je izdržao sa igračem manje još nekoliko minuta, pretio je Junajted preko Pogbe i Lingarda u poslednjim sekundama, ali je Krul sjajno intervenisao, pa se otišlo u produžetke.

Norwich City  -  Manchester United Резултати Уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrabri "Kanarinci" pokazali zube, Megvajer odveo Junajted u polufinale FA kupa! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020

Nakon 120 minuta igre, "Đavoli" izborili polufinale...Fudbaleri Mančester junajteda igraće u polufinalu najstarijeg takmičenja na svetu, kako su na "Kerou roudu", nakon produžetaka, slavili sa 2:1 (1:1) protiv Noriča...U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali ni izglednijih prilika, da bi u 51....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.