Premijer liga: Srbi blistali, pršalo na Enfildu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Srbi blistali, pršalo na "Enfildu"

Srpski reprezentativci bili su sjajni u 21. kolu Premijer lige. U utorak je Aleksandar Mitrović postigao gol i imao asistenciju u remiju Njukasla protiv Mančester junajteda, a u sredu su se istakli Branislav Ivanović i Dušan Tadić.

Kapiten Srbije asistirao je Azpilkueti za vodeći gol Čelsija, ali to nije bilo dovoljno "plavcima" za ceo plen protiv VBA jer je u finišu Meklin doneo bod timu iz Birmingema.

Drugi Srbin u redovima "plavaca" Nemanja Matić izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je poverenje holandskog stručnjaka Gusa Hidinga, pa je bio na klupi za rezerve. Odigrao je  naš vezista poslednjih 12 minuta kada je zamenio Španca Seska Fabregasa.

Dušan Tadić je postigao i četvrti gol u Premijer ligi ove sezone, u trijumfu Sautemptona na svom terneu protiv Votforda. Naš reprezentativac je u svom stilu solo prodorom zatresao mrežu "stršljenova" u 73. minutu. Nekadašnji igrač Vojvodine, Groningena i Tvente u igru je ušao samo dva minuta ranije, kada je zamenio Dejvisa.

Siti je razočarao na "Etihadu" odigravši bez golova protiv Evertona, a veče je obeležio veteran Džermejn Defo, koji je postigao tri gola u pobedi Sanderlenda protiv Svonsija u gostima.

U derbiju kola, Arsenal i Liverpul su odigrali fenomenalan meč. Na kraju nije bilo pobednika - 3:3. "Redsi" su dva puta vodili, ali su do boda došli u poslednjim minutu meča kada je Alen zatresao mrežu Petra Čeha. Blistali su dvostruki strelci, Firmino za Liverpul i Žiru za lidera šampionata.

Lester ne staje. "Lisice" su iznanadile Totenhem na "Vajt Hart Lejnu", a gol odluke postigao je Hat u 83. minutu.

Rezultati 21. kola Premijer lige: Čelsi - VBA 2:2 (Azpilkueta 20, Mekili 74 autogol, Meklin 86) - Gardner 33), Mančester Siti - Everton 0:0, Sautempton - Votford 2:0 (Long 17, Tadić 73), Stouk - Norič 3:1 (Voters 49, Žoselu 69, Benet 79 autogol) - Houson 55), Svonsi - Sanderlend 2:4 (Sigurdson 21 penal, A. Aju 41 - Defo 3, 62, 86, Van Anholt 49). Trenutno: Liverpul - Arsenal 3:3 (Firmino 10, 19, Alen 90 - Remzi 14, Žiru 25, 55), Totenhem - Lester 0:1 (Hat 83).
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.