Premijer liga: Đavoli pogađali, Sterling promašivao

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: "Đavoli" pogađali, Sterling promašivao

"Đavoli" su u strašnoj serji. U najvećem derbiju Premijer lige, Mančester Junajted je na Old Trafordu ubedljivo pobedio ljutog rivala Liverpul 3:0. Iako rezultat izgleda kao da su gosti deklasirani, nije bilo tako. Četa Luja van Gala iskoristila je svoje šanse, dok s druge strane tragičar meča je Rahim Sterling, koji je propustio tri fenomenalne prilike.

Junak susreta bio je sjajni golman Mančestera David de Gea, koji je bio nerešiva enigma za fudbalere Liveprula. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pre prvog gola "đavola", Sterling je mogao da dovede goste u vođstvo, ali je Španac odbranio njego šut. U kontri, 20 sekund kasnije, Runi je bio precizan. Kada je Mata u 40. minutu posle očiglednog ofsajda, koji nije sviran, postigao i drugi pogodak, bilo je jasno da će bodovi da ostanu na „Old Tafordu“.

U nastavku, Sterling i Baloteli su mogli da unesu neizvesnost u meč, ali je gol De Gee bio "začaran". Sve nade gostima raspršio je Van Persi u 71. minutu.

Od 68. minuta u timu Liveprula je igrao naš Lazar Marković, ali je beio nevidljiv kao i tokom dosadašnjeg dela sezone.

"De Hea je bio izuzetan. Ne dešava se često da tim pobedi sa 3:0, a da golman bude igrač utakmice... Mislim da je Majkl Kerik napravio razliku danas, bio je tako miran na lopti. Svi smo bili mirni u odbrani", rekao je Van Persi za britanske medije.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

71. minut - GOOOL - Robin van Persi povećava vođstvo Mančestera. Sjajna asistencije Mate. Meč je rešen.

40. minut - GOOOL - Drugi udarac na gol Liveprula i drugi gol. Strelac Mata. Čist ofsajd, ali gol je priznat.

12. minut - Rahim Sterling je imao dobru šansu za Liverpul, ali je De Gea odbranio. U kontri GOOOL, Vejn Runi postiže pogodak za "đavole". Sjajna asistencija Valesnsije.

1. minut - Utakmica je počela. Prvi korner za Liverpul.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.