Predsednik Napolija: Ne želim da prodam Osimena

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 23:33

Predsednik Napolija: Ne želim da prodam Osimena

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis demantovao je da će na kraju sezone da proda nigerijskog fudbalskog reprezentativca Viktora Osimena.

Napoli je pre nekoliko dana remijem protiv Udinezea (1:1) obezbedio titulu u Seriji A pet kola pre kraja prvenstva.

Osimen je ove sezone briljirao u dresu kluba iz Napulja, a interesovanje za nigerijskog napadača pokazali su brojni veliki evropski klubovi, između ostalih, i Bajern, Mančester junajted i Liverpul.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ne želim ni pod kojim okolnostima da prodam Osimena na kraju sezone. Ne želim da ga pustim da ode iz Napulja, ostaje ovde", kratko je izjavio predsednik Napolija.

On je potvrdio da će Napoli i naredne sezone da predvodi Lučijano Spaleti.

"Već sam aktivirao klauzulu u ugovoru o produženju saradnje sa Spaletijem za narednu sezonu. On ostaje da trenira ovaj klub", zaključio je De Laurentis.

Osimen je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra. On je ove sezone na 27 mečeva u Seriji A postigao 22 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema prodaje Osimena na kraju sezone, ostaje u Napoliju i sledeće godine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Maj.2023, 13:29

Zadržaće novi šampioni Serije A svoju najveću zvezdu Predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis demantovao je da će na kraju sezone da proda nigerijskog fudbalskog reprezentativca Viktora Osimena, prenose italijanski mediji. Napoli je pre nekoliko dana remijem protiv Udinezea (1:1) obezbedio titulu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.