DE LAURENTIS: Ne želim da prodam Osimena na kraju sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 14:22

DE LAURENTIS: Ne želim da prodam Osimena na kraju sezone

Napoli već osvojio titulu.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis demantovao je da će na kraju sezone da proda nigerijskog fudbalskog reprezentativca Viktora Osimena, prenose italijanski mediji. Napoli je pre nekoliko dana remijem protiv Udinezea (1:1) obezbedio titulu u Seriji A pet kola pre kraja prvenstva.

Osimen je ove sezone briljirao u dresu kluba iz Napulja, a interesovanje za nigerijskog napadača pokazali su brojni veliki evropski klubovi, između ostalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bajern, Mančester junajted i Liverpul. Osimen je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra. On je ove sezone na 27 mečeva u Seriji A postigao 22 gola.

 - Ne želim ni pod kojim okolnostima da prodam Osimena na kraju sezone. Ne želim da ga pustim da ode iz Napulja, ostaje ovde - rekao je predsednik Napolija i najavio ostanak trenera Lućijana Spaletija. - Već sam aktivirao klauzulu u ugovoru o produženju saradnje sa Spaletijem za narednu sezonu. On ostaje da trenira ovaj klub.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.