Povratak stare filozofije na Old Traford: Možemo da dovedemo fudbalere iz celog sveta, ali želimo igrače iz sopstvenih redova!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak stare filozofije na Old Traford: Možemo da dovedemo fudbalere iz celog sveta, ali želimo igrače iz sopstvenih redova!

"Mislim da je forsiranje mladih zauvek biti deo klupske filozofije. To je deo istorije i ono što nas izdvaja od ostalih klubova", rekao je Rajan Gigs.

Mančester junajted u ovoj sezoni možda ne igra onako kako bi želeli njegovi navijači, ali ono što mora da raduje publiku na Old Trafprdu jeste nekolicina mladih igrača koji su zauzeli svoje redove u ekipi Luja van Gala i igraju više nego zapaženu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ulogu u ovoj sezoni.

Od dolaska 2014. godine aktuelni menadžer potrošio je više od 300.000.000 evra na nova pojačanja, ali su mnoga od njih pokazala daleko manje nego što su to učinili Džesi Lingard ili Markus Rašford. Igrači koju su stasali u podmlatku Crvenih đavola.

"Mislim da je forsiranje mladih zauvek biti deo klupske filozofije. To je deo istorije i ono što nas izdvaja od ostalih klubova. Da, mi smo u stanju da dovodimo igrače svetskog kvaliteta, ali su nam neophodni igrač koji su prošli naš sistem, bez obzira da li se radi o napadaču, ofanzivnom vezisti ili defanzivcu. To je deo naše istorije", rekao je legendarni as Junajteda i pomoćnik holandskog stratega, Rajan Gigs.

Mančester junajted je nakon očajnog prvog dela sezone uspeo da podigne formu i sada je u trci za plasman u Ligu šampiona, pošto za četvrtoplasiranim Mančester Sitijem zaostaje samo jedan bod.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.