Postekoglu može i bez Kejna – Totenhem bolji od Junajteda u derbiju kola

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 20:31

Postekoglu može i bez Kejna – Totenhem bolji od Junajteda u derbiju kola

Fudbaleri Totenhema savladali su Mančester junajted rezultatom 2:0 u derbiju drugog kola Premijer lige.

Sa odlaskom Harija Kejna i krajem njegove ere u Londonu su mnogi smatrali da će se "pevci" mučiti, ali izgleda da su brzo preboleli taj rastanak.

Od Junajteda su "počašćeni" pravom Džekil i Hajd predstavom, nakon što su u prvom poluvremenu uputili čak 14 udaraca ka golu Vikarija koji je zabeležio svoju prvu utakmicu bez primljenog gola u novom klubu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Uprkos velikom broju prilika i šuteva i u tom delu igre je domaćin bio bliže golu nakon što je Pedro Poro pred odlazak na pauzu zatresao prečku Onaninog gola.

Tada nije ušla, ali zato jeste odmah po početku drugog dela kada je Kuluševski probio po desnoj strani i pronašao Pape Matar Sara, koji postiže svoj prvi pogodak u Premijer ligi u 49. minutu.

Nije to mnogo poljuljalo Junajted koji je odmah reagovao. Tri minuta kasnije je udarac oprobao Entoni i pogodio stativu. Do kraja meča nisu prišli bliže golu.

Tačku na meč je stavio rezervista Ben Dejvis u 83. minutu kada je traljavo šutirao nakon centaršuta Ivana Perišića i uz pomoć Lisandra Martinesa duplirao prednost svog tima.

Za Totenhem je ovo prva pobeda u sezoni nakon remija sa Brentfordom u prvom kolu, dok Junajted sada ima polovičan učinak. U narednom kolu tim iz prestonice gostuje Bornmutu, dok će Junajted dočekati Notingem.

Premijer liga, 2. kolo

Petak:

Notingem Forest - Šefild junajted 2:1 (1:0)

Avoniđi 3, Vud 89 - Hamer 48

Subota:

Luton - Barnli odloženo

Fulam - Brentford 0:3 (0:1)

Visa 44, Mbeumo 66, 90+3

Liverpul - Bornmut 3:1 (2:1)

Dijas 28, Salah 36, Žota 62 – Semenjo 3

Vulverhempton - Brajton 1:4 (0:1)

Hvang 61 – Mitoma 15, Estupinjan 46, Marč 51, 55

Totenhem - Mančester junajted 2:0 (0:0)

Sar 49, Dejvis 83

21.00 Mančester siti - Njukasl

Nedelja:

15.00 Aston Vila - Everton

17.30 Vest Hem - Čelsi


Ponedeljak:

21.00 Kristal Palas - Arsenal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MOGU SPARSI I BEZ KEJNA: Totenhem u nastavku bolji od Junajteda

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023

Sve rešeno u drugom poluvremenu...Fudbaleri Totenhema savladali su Mančester junajted (2:0) u meču drugog kola Premijer lige...Izabranici australijskog trenera Angea Postekoglua su pokazali da imaju resurse da se suprostave rivalima u Premijer ligi i pored odlaska glavne zvezde Harija Kejna u Bajern...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.