Posebni ponovo u centru pažnje, ko su ti lopovi?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebni" ponovo u centru pažnje, ko su ti "lopovi"?

Iako nije u trenerskom poslu, Portugalac je i dalje u žiži javnosti.

Žoze Murinjo je bez trenerskog angažmana od decembra minule godine, kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu, usled slabih rezultata i loše atmosfere u svlačionici.

Okrenuo se poslu fudbalskog analitičara, radio je za "Bein" i komentarisao mečeve Lige šampiona, a od ovog leta je deo "Skaj Sportsa".

Nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izjavio da mu veoma nedostaje trenerski posao, a sada je novom izjavom ponovo privukao veliku pažnju.

Naime, Murinjo je upitan da prokomentariše VAR, koji je od ove sezone redovan i na terenima u Premijer ligi.

Od početka sezone je bilo par kontroverznih odluka, a Murinjo je u svom stilu dao komentar.

"Samo lopovi mogu da se žale na uvođenje sigurnosnih kamera", izjavio je "Posebni".

Da li je nekoga imao na umu, možemo samo da nagađamo, ali izgleda da portugalski stručnjak nema ništa protiv video tehnologije u fudbalu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo o "lopovima", štampa bruji, mislio na Pepa?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 13:17

Poznavajući Murinja ova strela je imala cilj....Žoze Murinjo nema posao, ali nikada nije dosadno kad je Portugalac u pitanju...Oglasio se povodom sumnji i debate o VAR tehnologiji....."Pa samo lopovima ne odgovara da se uvedu sigurnosne kamere", komentarisao je Murinjo uvođenje tehnologije...Naravno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.