Pogba ne sme da priča o lošoj formi: Želite da me ubiju?

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba ne sme da priča o lošoj formi: Želite da me ubiju?

Pol Pogba, fudbaler Mančester junajteda, nije smeo da prokomentariše lošu formu svoje ekipe, pogotovo u meču protiv Vest Hema.

Junajted ima jako lošu sezonu iza sebe i za sada su u Premijer ligi ostvarili učinak od tri pobede, jednog remija i tri poraza.

Pogba je u velikoj svađi sa trenerom Žozeom Murinjom, koji mu je nedavno skinuo kapitensku traku, a svaki dan dolaze nove informacije oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihovih svađa.

Kada su mediji upitali francuskog fudbalera da prokomentariše lošu formu svoje ekipe, on im je samo odgovorio pitanjem: "Želite da me ubiju?".

Pogba je ostao tajanstve, a evropski mediji su nastavili sa spekulacijama o budućnosti Pola, Murinja, ali i celog Junajteda. Dosta toga ostaje nepoznate, ali svakako je da se "Crvenim đavolima" ne piše dobro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.