Pogba blistao, Junajted lagano do pobede nad Fulamom

Izvor: B92, 09.Feb.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba blistao, Junajted lagano do pobede nad Fulamom

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju seriju bez poraza od kako je ulogu menadžera preuzeo Ole Gunar Solskjer. U Londonu su pobedili Fulam sa 3:0.

Bio je ovo 11. meč od kako Norvežanin vodi tim sa "Old Traforda" i deseta pobeda "crvenih đavola" koji su zaista u odličnoj seriji.

Junajted je tako, makar privremeno, izbio na četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto, a treba reći da su do novog prvenstvenog trijumfa stigli prilično lako.

Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta u redovima ekipe sa "Krejven kotidža", imao je u nekoliko navrata priliku da savlada Davida de Heu, ali je golman Junajteda bio na visini zadatka.

Posle dve šanse za domaćina, u drugom i četvrtom minutu preko Vijeta i Mitrovića, kazna je stiga u vidu vodećg gola za Mančester junajted. Igrao se 14. minut kada je Antoni Marsijal proigrao Pogbu, on je šutirao iskosa sa leve strane i savlada golmana Fulama.

Praktično, Junajted je priču oko pobednika završio sredinom prvog dela. Ovog puta, igrači Fulama su izgubili loptu pred kaznenim prostorom gostiju, krenula je kontra, Marsijal je vodio loptu punih 60 metara, predriblao je nekoliko igrača i rutinski zatresao mrežu domaćina za 0:2.

U drugom poluvremenu u 65. minutu, Lemaršan je neoprezno oborio Huana Matu, a Pol Pogba iz jedanaesterca postigao drugi gol na meču za konačnih 0:3.

Bio je to njegov 11. gol u sezoni.

Dva minuta kasnije, Mitrović je odlično šutirao glavom, ali je De Hea panterski reagovao i sprečio Fulam da makar dođe do počasnog pogotka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.