Pep krade Murinjovu veliku želju, Siti kupuje u Realu?!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep krade Murinjovu veliku želju, Siti kupuje u Realu?!

I treći igrač koji bi mogao da posvađa velike rivale Pepa Gvardiolu i Žozea Murinja.

Posle Anhela Ogbone i Leonarda Bonućija, i Hames Rodrigez bi mogao da posvađa Mančester junajted i Mančester siti.

Prema pisanju španskog Asa, Mančester siti je još jedan u nizu klubova koji je zagrizao za sjajnog Kolumbijca koji posle razočaravajuće sezone u Real Madridu, ponovo blista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nacionalnom timu, pošto je postigao dva gola uz dve asistencije na prva dva meča na Kopa Americi.

Iako u Madridu tvrde da Rodrigez nije na prodaju, malo je onih koji veruju da Florentino Perez neće iskoristiti činjenicu da može da proda igrača koji nije opravdao očekivanja po istoj ceni za koju ga je kupio.

PSŽ, Siti, Junajted, pa i Bajern Minhen zainteresovani su za njega, s tim što Bavarci sigurno ne bi platili 80 miliona evra, koliko su ostali spremni da daju.

Inače, pored Rodrigeza, Pep je navodno zainteresovan i za Iska, koji je takođe pao u drugi plan, iza Modrića, Krosa i Kasemira, ali prema prvim prognozama, Perez ne želi da proda nijednog svog igrača Pepu Gvardioli.

Ipak, ukoliko Siti bude platio najviše, a Kolumbijac izabere Siti pre Junajteda, možda ćemo dobiti još jednu bombu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.