Pep izabrao, ovo su Sitijeve mete!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep izabrao, ovo su Sitijeve mete!

U igri Španac, Belgijanac i Portugalac. To će biti tri pojačanja, ostalo zavisi od odlazaka, konkretno Sanea...

Mančester Siti je sve bliže prvom pojačanju ovog leta.

Izgleda da je Pepov izbor pao na Belgijanca koji je oživeo karijeru u Lesteru.

Od dolaska iz Anderlehta u Monako, Juri Tilemans je često bio kritikovan, daleko od forme, pa je pozajmicu "Lisicama" dočekao kao spas.

U drugom delu sezone je u Engleskoj odigrao 13 utakmica, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličan, postigao tri gola i imao četiri asistencije.

Zainteresovan je i Junajted, Lester želi da otkupi njegov ugovor, a Monako koji je uložio oko 28 miliona evra za Belgijanca želi da zaradi najmanje 20. Ulazak više klubova u igru je odlična vest za "Kneževe".

Osim Tilemansa, Gvardiola cilja i Žoao Kansela iz Juventusa, njega hoće i Junajted, ali bi Portugalac radije kod Pepa, cena je oko 60 miliona evra i Mendeš radi na tom transferu.

Ostaje takođe i pokušaj da se dovede Rodri iz Atletika, a ostalo će zavisiti od Leroja Sanea. Naime, ako on ode u Bajern, Gvardiola bi mogao da dovede još jednog ofanzivca, u suprotnom Siti neće kupiti više od tri ili četiri igrača.

Želeli bi De Lihta, ali je on blizu Barselone, što se tiče Mekgvajera, Lester traži oko 110 miliona evra što niko neće platiti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.