Adem Ljajić - Odluka je doneta, evo gde će igrati sledeće sezone!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adem Ljajić - Odluka je doneta, evo gde će igrati sledeće sezone!

Srpski reprezentativac vrlo brzo otklonio dilemu gde će igrati naredne sezone.

Iako je bilo spekulacija da će se naredne sezone obnoviti saradnja Siniše Mihajlovića i Adema Ljajića u Seriji A, od povratka srpskog reprezentativca u Italiju nema ništa.

Bar ne ovog leta.

Jer, večeras iz Turske stiže informacija da je Bešiktaš odlučio da otkupi Ljajićev ugovor od Torina za 6.5 miliona evra!

Bein Sports takođe otkriva da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se Ljajić obavezati na trogodišnju saradnju sa klubom u čijim je redovima odigrao proteklu sezonu kao pozajmljeni fudbaler Torina.

Ostavio je odličan utisak, na 33 utakmice je postigao devet golova, uz 14 asistencija, pa je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

Ukupno će crno-bele iz Istanbula ovaj Ljajićev transfer iz Torina koštati 7.75 miliona evra, jer su već platili Italijanima 1.25 miliona prošle godine, kako bi pozajmica bila realizovana.

-

📌Beşiktaş, Bein Sports'un haberine göre Torino'dan kiralanan yıldız oyuncu Adem Ljajic'in bonservisini aldı. 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle 3 yıl daha Beşiktaş forması giyecek olan Ljajic, geride kalan sezonda 32 resmi maçta 9 gol ve 14 asist kaydetti. pic.twitter.com/Pj7LfhDRmO

— SKOR (@SozcuSkor) May 26, 2019
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAJE GDE JE: Bešiktaš otkupio Ljajićev ugovor

Izvor: Kurir, 26.Maj.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić ostaće član turskog Bešiktaša, jer je posle odličnih partija 27-godišnjeg Pazarca klub odlučio da otkupi njegov ugovor od Torina za 6.500.000 evra.

Nastavak na Kurir...

Pep izabrao, ovo su Sitijeve mete!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 09:13

U igri Španac, Belgijanac i Portugalac. To će biti tri pojačanja, ostalo zavisi od odlazaka, konkretno Sanea....Mančester Siti je sve bliže prvom pojačanju ovog leta...Izgleda da je Pepov izbor pao na Belgijanca koji je oživeo karijeru u Lesteru...Od dolaska iz Anderlehta u Monako, Juri Tilemans...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.