PSŽ kreće sve ispočetka, novi vezni red na vidiku, na spisku četiri imena!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ kreće sve ispočetka, novi vezni red na vidiku, na spisku četiri imena!

Francuzi rekonstruišu tim za narednu sezonu.

Tim sa "Parka Prinčeva" još uvek nije overio titulu, do sada su imali dve prilike ali su obe proćerdali i izgubili, naredna je sutra kada su domaćini Monaku.

Izabranici Tomasa Tuhela će ovom prilikom u specijalnoj garnituri prirediti omaž "Notr Dam" katedrali zbog požara koji je oštetio pomenutu građevinu.

Svakako da bogate vlasnike kluba ne zadovoljava dominacija u nacionalnom prvenstvu, Francuzima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << maltene i završila sezone preranom eliminacijom od strane Mančester Junajteda u osmini finala Lige šampiona.

Pariz Junajted piše kako je nemački stručnjak već odredio pojačanja za narednu sezonu, na listi pored poznatog Alana se nalaze i igrač Liona Ndombele, Stanislas Lobotka iz Selte Vigo i mladi "Kopljanik" Van de Bek!

Holanđanina već prati i renomirani italijanski klub sa "Meace", za veznog igrača Liona takođe ima sijaset interesenata dok su se sa De Laurentisom već opekli kada su pokušavali ranije pregovore oko brazilske "radilice" u vidu Alana.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.