PREMIJER LIGA: Liverpul za nastavak dobre serije, Palas merka iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 06:18

PREMIJER LIGA: Liverpul za nastavak dobre serije, Palas merka iznenađenje

Novi spektakl na Enfildu.

Fudbaleri Liverpula i Kristal Palasa igraju na "Enfildu" meč petog kola Premijer lige.

Liverpul u meč ulazi kao apsolutni favorit i sve sem pobede "Crvenih" bi bilo veliko iznenađenje. Domaćini dele prvo mesto na tabeli sa Mančester junajtedom, Evertonom i Čelsijem i primili su samo jedan gol.

Za razliku od Liverpula Palas je na 11. mestu i u ovaj meč ulazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon sjajne pobede nad Totenhemom od 3:0.

Liverpul je u seriji od 8 pobeda u mečevima protiv Palasa, a poslednji trijumf klub iz Londona je ostvario 2017. kada je slavio 1:2, a dvostruki strelac je bio Benteke, koji bi i u subotu trebalo da zaigra.

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.