PREMIJER: Bye, bye Siti!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER: "Bye, bye" Siti!

Šampion poražen na gostovanju Sautemptonu i najverovatnije predao titulu gradskom rivalu.

Mančester siti oprostio se od titule. Najverovatnije.

Ako Junajted u nedelju na Old Trafordu pobedi Everton, četa Aleksa Fergusona napraviće džinovski korak ka 20. tituli šampiona Engleske, 13. u poslednjih 20 godina.

"Građani" su kao gosti poraženi od Sautemptona 1:3, a gradski rival već ima devet bodova više.

Teško je verovati da "đavoli" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogu da ponove greške iz prošle sezone i da u preostalih 12 kola prokovkaju veliku prednost.

Sautempton je do vođstva došao već u sedmom minutu, strelac je bio Džejson Pančon. Prednost domaćina uvećao je Stiven Dejvis 22. minutu, dok je

reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko smanjio rezultat u 39.


Konačan rezultat postavio je Geret Beri autogolom u 48. minutu.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov presedeo je ceo meč na klupi prvaka Engleske.

Sautempton je ovim trijumfom napredovao za jedno mesto na tabeli i sada zauzima 15. mesto sa 27 bodova, čak šest više ima Vigana, koji je najboljeplasirani tim u zoni ispadanja.

Ostale rezultate 26. kola pogledajte OVDE.

(MONDO, foto: AP)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sport uživo: Gaza kritično

Izvor: RTS, 10.Feb.2013, 13:12

Polu Gaskojnu počeli da otkazuju organi jer njegov organizam nije mogao da podnese program detoksikacije. Ukoliko Mančester Junajted savlada Evrton titula je skoro sigurno u rukama Aleksa Fergusona. „Đavoli" će pokušati da iskoriste novi kiks Sitija i da povećaju prednost na tabeli. Nadal na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.