Sport uživo: Gaza kritično

Izvor: RTS, 10.Feb.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Gaza kritično

Polu Gaskojnu počeli da otkazuju organi jer njegov organizam nije mogao da podnese program detoksikacije. Ukoliko Mančester Junajted savlada Evrton titula je skoro sigurno u rukama Aleksa Fergusona. „Đavoli" će pokušati da iskoriste novi kiks Sitija i da povećaju prednost na tabeli. Nadal na turniru u Čileu u dva finala. Bolt trećim mestom otvorio novu sezonu.

12.00 - Telo Pola Gaskonja nije moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da podnese program detoksikacije od alkohola pa je legendarni engleski fudbaler iz klinike za odvikavanje u Kotonvudu hitno prebačen na odeljenje intezivne nege. Engleski mediji javljaju da se Gaskonj bori za život, a Gazin nekadašnji saigrač iz reprezentacije, Geri Liniker, pozvao je kolege da podrže Gatu.

11.45 - Olimpijski šampion i svetski rekorder u sprintu Jamajcanin Usein Bolt ostvario je treći rezultat na 400 metara na mitingu u Kingstonu. Bolt je u svojoj kvalifikacionoj trci, istina, pobedio u vremenu 46,71 sekundi, ali su bolje rezultate od njega ostvarili njegovi zemljaci Voren Veir i Johan Blejk. Veir, koji je u finalu Olimpijskih igara na 200 metara bio treći iza Bolta i Blejka, zabeležio je lični rekord - 46,21 sekundu, dok je Blejk u cilj ušao rezultatom 46,64 sekundi.

11.20 - Izbio je još jedan doping skandal, ovoga puta u boksu. Bivši bokserski šampion u WBF verziji Južnoafrikanac Frensis Bota bio je pozitivan na antidoping testu uoči meča sa Sonijem Bilijem Vilijemsom, koji je u petak završen njegovim porazom.

11.00 - Rafael Nadal se u svetski tenis vraća na velika vrata. Španski teniser na turniru u Čileu učestvovaće u dva finala. Nadal je u polufinalu singla savladao Žeremija Šardija, i u finalu će za trofej igrati protiv Horasija Sebalosa. U finlu dubla Nadal i Del Potro igraće protiv italijanskog para Lorenci/Staraće.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarni Pol Gaskojn se borio za život tokom noći

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2013

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn prebačen je iz klinike za odvikavanje od alkohola na odeljenje intenzivne nege. Prema poslednjim informacijama britanskih medija, popularni Gaza je van neposredne životne opasnosti.. Njegovo telo je katastrofalno reagovalo na metode odvikavanja, a tabloid San...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.