PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Vreme je da proradi Mančester junajted, makar sa rezervistima

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Vreme je da proradi Mančester junajted, makar sa rezervistima

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

SELTIK – MARIBOR (tip 1, kvota 1,53)

Jeste Seltik srećno došao do ove faze kvalifikacija, ali bi na osnovu iskustva i tradicije trebalo da dobije revanš sa prvakom Slovenije. Iako mu 0:0 garantuje prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u narednu rundu, teško je očekivati da Škoti na Glazgov parku čuvaju rezultat. Izuzev tog kontroverznog poraza od Legije i remija u peirpremnom periodu sa Duklom, Seltik je na svom stadionu u seriji od pet pobeda, na kojima je mrežu rivala tresao 24 puta. Sve je jasno.

PORTO – LIL (tip 0-2, 1,62)

Ako se pogledaju zvanične utakmice ove sezone odmah u oči upada podatak da nijedna ekipa nije probila granicu od dva gola po meču. Porto dobio sva tri susreta (u Primeiri 1:0 i 2:0 i pre šest dana u Francuskoj 1:0), dok Lil osim poraza od Zmajeva ima pobede nad Lorijenom i Kaenom (2:0, 1:0), remije sa Mecom i Grashopersom (0:0, 1:1) i pobedu u prvom meču sa Švajcarcima (2:0), što navodi na zaključak o neefikasnom fudbalu.

MILTON KD – MANČESTER JUNAJTED (tip 2&tm2 2+, kvota 1,45)

Valjda je došlo vreme da se trgnu Crveni đavoli. U dva kola Premijer lige poraz od Svonsija i remi sa Sanderlendom, ali previše je to veliki klub da bi sebi dozvolio još jednu blamažu. Čak i ako Luj van Gal odluči da šansu pruži rezervistima, kakav je običaj u Liga kupu, očekuje se da Mančester konačno upiše prvu pobedu u sezoni. Makar uz dva gol u mreži člana Lige 1.

VREDI POKUŠATI

ZENIT – STANDARD (tip 2+pp, kvota 2,45)

Ne računajući kiks koji mu se potkrao na Kipru, Zenit od početka sezone prilično lako i ubedljivo izlazi na kraj sa rivalima, bilo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bilo u ruskom prvenstvu. Od osam zvaničnih utakmica na četiri je prošla igra 2+pp. Plus, Standard mora da igra otvoreno, pošto je prvi meč u Liježu izgubio 0:1 i trebalo bi očekivati golove na obe strane. Već od starta meča.

BATE BORISOV – SLOVAN (tip X-1, kvota 3,90)

Belorusi su i pre šest dana bili bolji rival, malo je nedostajalo da kući donesu pobedu 1:0, ali im i 1:1 daje veliku šansu za prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. S obzirom na ishod prvog meča, ne verujemo da će se ijedna ekipa od starta zaleteti, ali pošto igra pred svojom publikom, uz to je i kvalitetniji, prirodno je očekivati da BATE u drugom delu reši pitanje pobednika.

ZA IZBEGAVANJE

KARLOVIĆ – NIEMINEN

Igrači približnog kvaliteta, s tim što je Hrvat za 24 mesta bolje rangiran na ATP listi, sastaju se prvi put u karijeri. A i jednom i drugom je forma promenjiva. Karlović je na betonu dobio pet od poslednjih devet mečeva, Finac igra po sistemu „cik-cak“ u minulih šest izlazaka na teren i zbog toga je bolje sreću potražiti na nekom drugom paru

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZZIME DANA (utorak): Kelti, dvojka ste!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 00:52

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.