PRE GODINU DANA JE UMRO NA TERENU: Sada potpisao za jedan od najvećih klubova na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 14:07

PRE GODINU DANA JE "UMRO" NA TERENU: Sada potpisao za jedan od najvećih klubova na svetu

Svi su mislili da je završio karijeru

Danski fudbaler Kristijan Erkisen, potpisao je trogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom, te će uzdanica reprezentacije sa Skandinavskog poluostrva uskoro i zvanično postati član tima sa Old Traforda.

Eriksen je u Junajted došao kao slobodan igrač, nakon što je prethodnih nekoliko meseci igrao za Brentford. Danac je pre samo godinu dana doživio težak srčani udar na meču prvenstva Evrope između Danske i Finske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogi su smatrali da je njegova karijera je završena, ali Eriksenu je operativnim zahvatom ugrađen defibrilator, koji mu je omogućio povratak na teren.

Odigrao je nekoliko utakmica za Brentford, pa su vrlo brzo usledile brojne ponude većih timova. Eriksen je pre Brentforda igrao još za Inter, Totenhem i Ajaks.

 BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Eriksen se dogovorio sa Mančester junajtedom

Izvor: RTS, 04.Jul.2022

Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen postigao je dogovor sa Mančester junajtedom, prenose britanski mediji. . "Skaj sport" navodi da bi Eriksen posle lekarskih pregleda trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa ekipom sa "Old traforda"...Danski fudbaler stiže...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.