POVRATAK U NEMAČKU? Borusija Dortmund bi da vrati Džejdona Sanča

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 22:42

POVRATAK U NEMAČKU? Borusija Dortmund bi da vrati Džejdona Sanča

Engez u nemilosti kod menadžer Mančester junajteda Erika Ten Haga.

Fudbalski klub Borusija ozbiljno razmatra mogućnost da već u zimskom prelaznom roku u tim iz Dortmunda vrati igrača Mančester junajteda Džejdona Sanča, prenose nemački mediji. Borusija je 2021. godine prodala engleskom klubu Sanča za 90 miliona evra. Sančo se pre nekoliko meseci posvađao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom Ten Hagom, koji je izjavio da se engleski fudbaler ne zalaže na treninzima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sančo je izvređao Ten Haga na društvenim mrežama, ali je posle nekoliko dana obrisao svoju objavu. Međutim, engleski fudbaler je odbio da se izvini Ten Hagu, koji je zabranio Sanču da trenira sa prvim timom. Bild prenosi da su čelnici Borusije zainteresovani da vrate Sanča u Dortmund. On je za Borusiju odigrao 137 utakmica i postigao je 50 golova uz 64 asistencije. Mančester junajted navodno traži 60 miliona evra obeštećenja za Sanča, koji je za klub sa Old traforda odigrao 82 meča i 12 puta se upisao u listu strelaca.

 - Čelnike Borusije brine Džejdonovo ponašanje, a posebno njegovo igranje video igara do kasnih jutarnjih sati zbog čega je već nekoliko puta zakasnio na trening Junajteda - naveo je izvor blizak čelnicima kluba za Bild.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.