PONOVO U BEOGRADU Murinjo bi mogao da vodi ekipu protiv Zvezde

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO U BEOGRADU Murinjo bi mogao da vodi ekipu protiv Zvezde

Žoze Murinjo je od prošle godine bez posla kada je napustio klupu Mančester junajteda. Od tada se spekuliše gde bi trofejni Portugalac mogao da nastavi karijeru. Sada se pojavio novi klub, a to je Totenhem.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ekipa iz severnog Londona ove sezone igra loše na svim frontovima. Posle osam kola Premijer lige “pevci” su tek deveti na tabeli sa 11 bodova, a ne ide im ni u Ligi šampiona. Još boli poraz kod kuće od Bajerna 7:2. Zbog toga se navodno sprema smena trenera Maurisija Poketina.
Kako pišu francuski mediji, ozbiljan kandidat da ga nasledi je upravo Murinjo. Čelnici kluba su već uspostavili kontakt sa njim. Naravno, Poketino još nije bivši trener, a svoju poziciju može da sačuva već za vikend kada Totenhem u Premijer ligi dočekuje Votford.
Ukoliko Murinjo u narednim danima sedne na klupu “pevaca” mogao bi da vodi ekipu protiv Crvene zvezde na Marakani. Ova dva kluba se sastaju 6. novembra u četvrtom kolu Lige šampiona.
Bio bi to drugi dolazak slavnog Portugalca u Beograd. Prvi put je bilo u jesen 2003. kada je kao strateg Porta u Humskoj igrao protiv Partizana.


The post PONOVO U BEOGRADU Murinjo bi mogao da vodi ekipu protiv Zvezde appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP STOKHOLM Krajinović u četvrtfinalu posle maratona

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 00:06

Filip Krajinović se plasirao u četvrtfinale teniskog turnira u Stokholmu. On je u osmini finala savladao Danijela Evansa iz Velike Britanije 7:5, 2:6, 6:3.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.