PL - Uspela Žozeova varka, Junajted krenuo pobedom

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Uspela Žozeova varka, Junajted krenuo pobedom

Fudbaleri Mančester junajteda otvorili su sezonu trijumfom nad Lester sitijem na svom "Old Trafordu".

Prvi meč nove sezone u Premijer ligi odigran je na "Teatru snova" gde je Mančester junajted ugostio šampiona Engleske iz sezone 2015/16.

Junajted je uprokos određenim kadrovskim problemima uspešno otvorio sezonu i rezultatom 2:1 (1:0) savladao Lester koji gotovo da nije imao šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras.

Utakmica se otvorila Murinjovoj ekipi na pravi način. Neoprezna reakcija u šesnaestercu gostujućeg tima od strane Amartija rezultirala je kaznenim udarcem za Junajted koji je u gol pretvorio kapiten Pol Pogba.

Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu Lester je imao u 30. minutu kada je Džejms Medison imao dovoljno vremena i prostora da uputi udarac iz kaznenog prostora ali je David De Hea refleksnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Junajted je osim Pogbinog gola još jednom zapretio preko Francuza i preko Aleksisa Sančeza ali je do odlaska na odmor ostalo 1:0 za domaće.

U nastavku su fudbaleri Mančester junajteda rutinski priveli posao kraju iako je gost u samoj završnici stigao do gola i šanse da se bori za bod.

Najpre je Junajted u 78. minutu imao stopostotnu šansu preko Romelua Lukakua, ali je Šmajhel fantastično intervenisao-

Pet minuta kasnije Huan Mata proigrava Luka Šoa na levoj strani, a ovaj uz dosta sreće uspeva da dođe u poziciju za šut i da postigne svoj prvi gol u Premijer ligi!

U tim momentima činilo se da je Junajted stavio tačku na meč i taj utisak ostao je aktuelan sve do nadoknade vremena kada je Džejmi Vardi uz dosta sreće uspeo da ugura loptu u mrežu.

Lester je u poslednjim trenucima igre napravio pravu opsadu gola domaćeg tima ali je Junajted uspeo da se odbrani i da zasluženo stigne do prva tri boda u novoj sezoni.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted savladao Lester na startu Premijer lige

Izvor: RTS, 10.Avg.2018

Mančester junajted savladao je Lester sa 2:1 (1:0) u prvom meču prvog kola Premijer lige. . Uzbudljiv meč odigrali su Junajted i Lester na premijernom meču nove sezone Premijer lige. Velika borba vodila se tokom celog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.