PL - Junajtedu ne ide bez Matića, Pogba tragičar! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Junajtedu ne ide bez Matića, Pogba tragičar! (video)

"Crveni đavoli" bez trijumfa u Birmingemu.

Fudbaleri Vulverhemptona remizirali su večeras u drugom kolu engleske Premijer ligu sa ekipom Mančester junajteda, u Birmingemu je bilo 1:1.

Imali su fudbaleri Junajteda terensku inicijativu od samog početka meča, pa su uspeli i da povedu u 27. minutu kada je Antoni Marsijal na sjajan način postigao gol nakon odlično razrađene akcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, mnogo više uzbuđenja videli smo u drugom poluvremenu.

"Vukovi" su pokušavali da se vrate u igru što im je i pošlo za nogom u 55. minutu pošto je Ruben Neves zatresao mrežu De Hee na fantastičan način sa distance.

Gosti iz Mančestera su ubrzo nakon toga ponovo krenuli nešto ofanzivnije što je moglo da im donese novo vođstvo da Pogba nije promašio penal u 67. minutu meča.

Mogao je domaćin i do potpunog preokreta, ali je pokušaj Džonija sprečio David De Hea.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić nije ulazio u igru tokom čitavog meča iako je bio na klupi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pogba promašio penal za pobedu, Vulverhempton golčinom šokirao Junajted

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019

Fudbaleri Vulverhemptona i Mančester junajteda odigrali su meč bez pobednika u 2. kolu Premijer lige. Susret je završen rezultatom 1:1 (0:1).. Kvota u MaxBetu na trijumf Birmingema protiv Barsnlija je 2.25.. Junajted je bio bliži pobedi, a prvi je i poveo golom Antonija Marsijala u 27. minutu....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.