Pogba promašio penal za pobedu, Vulverhempton golčinom šokirao Junajted

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba promašio penal za pobedu, Vulverhempton golčinom šokirao Junajted

Fudbaleri Vulverhemptona i Mančester junajteda odigrali su meč bez pobednika u 2. kolu Premijer lige. Susret je završen rezultatom 1:1 (0:1).
Kvota u MaxBetu na trijumf Birmingema protiv Barsnlija je 2.25.
Junajted je bio bliži pobedi, a prvi je i poveo golom Antonija Marsijala u 27. minutu. U prvom poluvremenu su “crveni đavoli” kontrolisali igru i delovalo je da će se vratiti kući sa tri boda.
U drugom poluvremenu su “vukovi” zaigrali mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bolje. U 53. minutu je stativa spasila Junajted, ali dva minuta kasnije ništa nije moglo da pomogne Davidu de Hei.
Ruben Neves je prihvatio loptu blizu ivice šesnaesterca, namestio se i uputio savršen šut. Trojica igrača Mančestera su probali da ga izblokiraju, De Hea se bacio po loptu, ali uzalud. Lopta se od prečke odbila u gol za 1:1.
I pored toga je Junajted u 68. minutu imao zicer za pobedu. Pol Pogba se izborio za jedanaesterac, ali je onda po ko zna koji put potvrdio ono nepisano pravilo da penal ne treba da izbodi osoba nad kojim je on načinjen. Uzeo je loptu, šutirao, ali mu je Rui Patrisio zaustavio udarac. Ostalo je 1:1, a taj rezultat se nije menjao do kraja meča.


The post Pogba promašio penal za pobedu, Vulverhempton golčinom šokirao Junajted appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Vukovi" i "Đavoli" podelili plen

Izvor: RTS, 19.Avg.2019

Fudbaleri Vulverhemtona i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1, u poslednjem meču drugog kola engleske Premijer lige. . Gosti su bolje počeli susret i do prednosti došli u 27. minutu preko Marsijala, na asistenciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.