‘PA, NISAM JA NA TERENU’: Navijači Mančestera najstrašnije vređali Lingarda, on im odgovorio kao iz topa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2021, 20:11

‘PA, NISAM JA NA TERENU’: Navijači Mančestera najstrašnije vređali Lingarda, on im odgovorio kao iz topa! (VIDEO)

Potpuni raspad Mančester junajteda. Izabranici Ola Gunara Solskjera pretrpeli su težak poraz na svom stadionu, pošto su fudbaleri Liverpula čak pet puta matirali Davida De Heu. Ovakav raspad Mančestera se ne pamti, mnogi navijači smatraju da Solskjer konačno treba da dobije otkaz, a kako će se ova situacija odvijati ostaje nam da vidimo u narednim […]
The post ‘PA, NISAM JA NA TERENU’: Navijači Mančestera najstrašnije vređali Lingarda, on im odgovorio kao iz topa! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DANAŠNJI FIJASKO KAO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Solskjer na korak od otkaza, Mančester već ‘naciljao’ novog trenera – poznato ime stiže na ‘Old Traford’!

Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2021

Navijači ‘crvenih đavola’ smatraju da je Solskjer odavno zaslužio otkaz. Mančester junajted je danas na svom stadionu pretrpeo težak poraz od Liverpula koji je slavio ubedljivim rezultatom 5:0, a deluje da čelnici Junajteda više nemaju strpljenja za Ole Gunara Solskjera. Naime, na ‘Old Trafordu’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.