Otkriven razlog povlačenja Arsenala iz pregovora sa Remzijem

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven razlog povlačenja Arsenala iz pregovora sa Remzijem

Velšanin će po svemu sudeći napustiti Arsenal ili u januaru ili na leto, kada će postati slobodan igrač.

Eron Remzi je od 2008. godine član Arsenala, upisao je 338 zvaničnih nastupa za ovaj klub i postigao 59 golova.

Bitan je šraf na "Emirejtsu" poslednjih nekoliko godina, ali situaciju tako ne vidi i novi trener "Tobdžija" Unaj Emeri.

Poznato je da je Arsenal odustao od produžavanja saradnje sa Velšaninom, spremili su mu najpre ponudu od 185 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << funti nedeljno za novu višegodišnju saradnju, a onda su se iz pregovora povukli.

Tako je "pola" Evrope stalo u red za Remzijev potpis, žele ga Liverpul i Mančester junajted, ali i Milan, Juventus i čak madridski Real.

Pojedini klubovi će već u januaru pokušati da ga presele u svoje redove, a sasvim je jasno da će u prvom mesecu naredne godine biti poznata Remzijeva budućnost.

Arsen Venger je nedavno izjavio da Remzi još uvek može da produži saradnju sa "Tobdžijama", ali nakon poslednjih informacija, to je malo verovatno.

Navodno je Emeri naložio upravi da odustane od produžavanja saradnje sa reprezentativcem Velsa, Španac želi narednog leta da dovede igrače po svom ukusu, a za tako nešto će mu biti potrebno puno novca.

Emeri očigledno smatra da Remzi ne zaslužuje pomenutu platu i da bi bolje bilo taj novac ostaviti za nekog drugog igrača, posebno jer je Ozil minule sezone dodatno opteretio klub svojim velikim ugovorom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.