Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić pun adrenalina: Ako je Zvezda mogla sa Liverpulom, možemo i mi sa Junajtedom!

Kako je moglo da bude, mogu reći da sam prezadovoljan – naveo je odbrambeni fudbaler Partizana Bojan Ostojić komentarišući ishod žreba za grupnu fazu Lige Evrope gde će crno-beli igrati protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 4.00. 
Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crno-beli mogu da se nose sa Astanom i AZ Alkmarom, ali da postoji opravdana bojazan od Mančester junajteda, bez obzira što je deo uprave, stučnog štaba i igrača priželjkivano slavni engleski klub.
Dosta igrača i ljudi iz uprave su želeli Mančester. Antonio Rukavina, naš reprezentativac igra u Astani i neće biti lako gostovanje. Možemo sa Astanom i Alkmarom da se nosimo, samo se eto malo pribojavamo Mančestera – rekao je štoper koji se protiv Moldea u četvrtak vratio na teren posle povrede.
Kako je naveo, Crvena zvezda je prošle sezone pokazala da može da se nosi sa Englezima (pobeda protiv Liverpula), pa ne vidi razlog zašto crno-beli ne bi mogli na crtu Junajtedu.
Veliki klubovi imaju dva tima, ko god izađe na teren daće maksimum i neće biti lako sigurno. Naše komšije su pokazale da mogu da se nose sa Englezima, ne vidim zašto i mi ne bismo mogli – zaključio je Ostojić.

The post Ostojić pun adrenalina: Ako je Zvezda mogla sa Liverpulom, možemo i mi sa Junajtedom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.