Nani van terene nekoliko nedelja

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nani van terene nekoliko nedelja

Portugalac Nani pauziraće par nedelja zbog povrede butnog mišića, potvrdio je menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes.
(FOTO: AP)
Nani nije bio u timu od poraza kod kuće protiv Njukasla 7. decembra i od tada se u javnosti govori o njegovom eventualnom prelasku u Juventus.
Nani ima povredu butnog mišića koja je malo ozbiljnija nego što je izgledalo u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Mojes i dodao da će Nani najverovatnije biti odsutan nekoliko nedelja.
Nani se pridružio listi povređenih na kojoj su Robin Van Persi i Majkl Kerik.
Pod znakom pitanja za subotnji meč sa Vest Hemom je i Vejn Runi, koji pokušava da se oporavi od povrede prepona, mada Mojes i dalje računa na njega.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.