MU nekoliko nedelja bez Nanija

Izvor: B92, 20.Dec.2013, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MU nekoliko nedelja bez Nanija

Fudbaler Mančester Junajteda Portugalac Nani pauziraće nekoliko nedelja zbog povrede butnog mišića, potvrdio je menadžer Dejvid Mojs.

Nani nije bio u timu od poraza na svom terenu od Njukasla 7. decembra i od tada se u javnosti govori o njegovom eventualnom prelasku u Juventus.

"Nani ima povredu butnog mišića koja je malo ozbiljnija nego što je izgledalo u početku", rekao je Mojs i dodao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nani najverovatnije biti odsutan nekoliko nedelja.

Nani se pridružio listi povređenih na kojoj su Robin Van Persi i Majkl Karik.

Pod znakom pitanja za subotnji meč sa Vest Hemom je i Vejn Runi, koji se oporavlja od povrede prepona, mada Mojs i dalje računa na njega.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MU nekoliko nedelja bez Nanija

Izvor: B92, 20.Dec.2013

Fudbaler Mančester Junajteda Portugalac Nani pauziraće nekoliko nedelja zbog povrede butnog mišića, potvrdio je menadžer Dejvid Mojs...Nani nije bio u timu od poraza na svom terenu od Njukasla 7. decembra i od tada se u javnosti govori o njegovom eventualnom prelasku u Juventus..."Nani ima povredu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.