Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE NAJPLAĆENIJI: Liverpul nije štedeo, ali Klop gleda u leđa konkurentima

Juče se u pojedinim ostrvskim medijima pojavila informacija da će Jirgen Klop biti najplaćeniji menadžer u Premijer ligi, ali ispostavilo se da ona nije tačna.

Naime, novi trener Liverpula, koji je sa klubom potpisao trogodišnju saradnju godišnje će primati sedam miliona funti što ga čini tek četvrtim na listi najplaćenih menadžera u Premijer ligi.
Ispred njega su Žoze Murinjo koji je u Čelsiju plaćen 8,5 miliona funti po sezoni, zatim Arsen Venger kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Arsenal plaća 8,3 miliona i na posletku Luj van Gan koji u Mančester junajtedu godišnje prima 7,3 miliona funti.
Zanimljivo je da je Manuel Pelegrini, trener Mančester sitija koji ne štedi novac za dovođenje igrača, tek na petom mestu sa “samo” četiri miliona funti po sezoni, a na visokom šestom mestu je Slaven Bilić koga Vest Hema plaća tri miliona po sezoni.
The post NIJE NAJPLAĆENIJI: Liverpul nije štedeo, ali Klop gleda u leđa konkurentima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.