Murinjove muke, stigla potvrda o povredi, ko će predvoditi napad Đavola u januaru?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjove muke, stigla potvrda o povredi, ko će predvoditi napad "Đavola" u januaru?

Nakon susreta sa Sautemptonom i novog kiksa, Mančester Junajted u novim problemima.

"Crveni Đavoli" su vezali četiri neuspeha u svim takmičenjima, nakon poraza od Bristola u Liga Kupu, u tri navrata su remizirali u PL.

Najpre im je Lester otkinuo bodove u sudijskoj nadoknadi, potom su izuklu živu glavu protiv Barnlija zahvaljujući Lingardu, da bi večeras odigrali bez golova protiv Sautemptona.

Već na startu susreta sa "Svecima" zadesio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih je veliki peh, Lukaku je morao da napusti teren na nosilima zbog udarca koji je zadobio u potiljak, više o tome OVDE.

Još uvek se ne zna kakve su prognozne i kada bi Belgijanac mogao ponovo da zaigra, u svakom slučaju realno je oočeivati da propusti par narednih mečeva.

Murinjo je potvrdio da neće moći da računa ni na drugog napadača, Zlatan Ibrahimović će van stroja biti u narednih mesec dana!

Takav rasplet "Posebnom" na raspolaganju ostavlja Rašforda i Marsijala za špic napada, a Englez i Francuz su ove sezone pretežno igrali na krilnim pozicijama, mada su po vokaciji obojica napadači.

Rotacija je sve kraća na "Old Traforu", povrede se gomilaju, van stroja su već Baji, Felaini, Kerik, Smoling i Valensija, a suspenzija bi sa terena mogla da odvoji i Ešlija Janga, više o tome OVDE.

Portugalac je nakon susreta sa "Svecima" izjavio da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, a nije imao ništa da kaže po pitanju prelaznog roka koji počinje početkom 2018. godine, tačnije za nekoliko dana.

Kakva je situacija u klubu, nema sumnje da će "Đavoli" morati da razmisle i o kupovinama i to ozbiljnijim, već ove zime.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi udarac za Murinja, Brazilac neće na "Old Traford" u januaru!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2017, 17:04

Nakon serije povreda i suspenzija Junajted je upao u krizu, ukoliko žele da spasu sezonu, moraće da se pojačaju u januaru, ali to neće ići tako lako...Preneli smo juče, Junajted se bori sa velikim kadrovskim problemima, koji su uslovili i seriju slabih rezultata...Vezali su Murinjovi puleni četiri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.