Murinjo i novajlije - u čemu je problem?

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i novajlije - u čemu je problem?

Portugalac ima slične muke svake sezone u Junajtedu.

Popodne u Engleskoj obeležio je remi Junajteda i Vulverhemptona.

Čekala se nova greška Portugalca i odmah po završetku utakmice na Old Trafordu statističari su izvukli još jedan nepovoljan podatak po Murinja.

Naime, od kako je "Posebni" na klupi Junajteda, ispustio je šest bodova u sedam utakmica Premijer lige protiv timova koji su ušli u elitni rang.

To je više nego što su "Crveni đavoli"  >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgubili u prethodnom periodu od 10 godine, od sezone 2006/2007 do 2015/16 su ispustili samo pet bodova.

Pritisak na Murinju se neće smanjivati, ali moraće da se udalji od medija i skoncentriše ekipu na pakleni period koji je pred njima.

Već u utorak ima utakmicu Liga kupa protiv Derbi Kauntija, onda gostuju na Apton Parku nepredvidivom Vest Hemu, da bi zatim 2. oktobra dočekali Valensiju na Trafordu u okviru drugog kola Lige šampiona.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo: Ne razumem igru bez motivacije, bod realan

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže da je remi sa Vulvsima na Old Trafordu (1:1) pravedan rezultat...Crveni đavoli su upisali prvi remi ove sezone. Fred je bio strelac za Murinjovu ekipu u 18. minutu, da bi bod Vukovima doneo Mutinjo u 53..."Ovo je pravedan rezultat. Vulvsi su zaslužili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.