Murinjo i Pogba se međusobno ignorisali na treningu VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i Pogba se međusobno ignorisali na treningu VIDEO

Nije bila prijatna atmosfera na treningu Mančester junajteda uoči nastupa "Crvenih đavola" u Ligi šampiona.

Junajted u utorak dočekuje Valensiju u drugom kolu Lige šampiona, a na treningu u Karingtonu u ponedeljak bilo je napeto.

Pogba se prilikom dolaska na teren rukovao sa članovima stručnog štaba, dok je Murinjo pored šutirao loptu. Potom je Francuz samo prošao pored menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i poigrao se sa loptom.

Već nedeljama traju tenzije između menadžera Žozea Murinja i prve zvezde ekipe Pola Pogbe.

Portugalac je nedavno oduzeo kapitensku traku Francuzu, a njihov sukob je potpuno poremetio odnose u timu koji je u velikoj krizi.

Junajted je prošle sedmice prvo eliminisan iz Liga kupa, porazom od drugoligaša Derbi Kauntija na penala ne Old Trafordu, a potom je doživeo katastrofu od Vest Hema (3:1) u Premijer ligi.

"Đavoli" su zabeležili tri poraza u prvih sedam kola što im je najslabiji start sezone u poslednjih 30 godina.

Nakon poraza u Londonu engleski mediji su opet počeli sa spekulacijama o odlasku Murinja sa Old Traforda i dolasku Zinedina Zidana.

Junajted je navodno već kontaktirao francuskog stručnjaka koji je prethodnih sezona dominirao Evropom na klupi Real Madrida.

S druge strane, šuška se i da će Pogba napustiti Mančester i već u januaru preći u Barselonu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.